Coriolus

Despre Coriolus

Corpet

Indicatii

corpetExista o mare varietate de manifestari de oboseala care afecteaza homeostazia la animalele de companie si care pot fi imbunatatite prin administrarea de Corpet:

» Oboseala legate de varsta: dupa o anumita varsta, sistemul imunitar la caini si pisici nu mai face fata tuturor provocarilor. Din acest motiv, Coriolus versicolor este recomandat ca un "tonic" pentru a ajuta sustine sistemul imunitar al animalelor cu varsta >10 ani.

» Inainte si dupa interventiile chirurgicale: trei saptamani inaintea interventiei chirurgicale, sistemul imunitar al animalelor ar trebui sa fie sustinut pentru a sprijini procesul de vindecare. Timp de patru saptamani de la operatie, sistemul imunitar trebuie sustinut pentru a accelera procesul de vindecare. Din acest motiv, administrarea de Coriolus versicolor este recomandata pentru a ajuta sistemul imunitar al animale supuse unor interventii chirurgicale.

» Provocari virale: anumite virusuri (de ex: virusul Epstein Barr sau FeLV - virusul leucemiei feline) au legatura cu starile reumatismale, sindromul oboselii cronice sau leucemia felina. Atunci cand astfel de virusi sunt detectati, ar trebui sa se ia in considerare utilizarea de Coriolus versicolor pentru a sprijini sistemul imunitar al animalelor pentru a elimina sau a limita starea de oboseala provocata de infectia respectiva.

» Inainte de si in timpul chimioterapiei: in cele mai multe cazuri utilizarea chimioterapiei are consecinte dure asupra sistemului imunitar. Si din acest motiv, utilizarea de Coriolus versicolor ar trebui sa fie luate in considerare pentru a sprijini sistemul imunitar al animalelor supuse acestor proceduri.

» Ingrijirea paliativa in diferite forme de cancer: cancerul epuizeaza sistemul imunitar al animalelor si determina cresterea activitatii telomerazei si scaderea actiunii interleukinei 12. Intr-un studiu clinic recent la 30 de pacienti cu cancer in stadiul III si IV, administrarea de Coriolus versicolor a demonstrat capacitatea de reducere a activitatii telomerazei si de crestere a activitatii interleukinei 12 pe o perioada de 120 zile. Pentru animalele in faza terminala a cancerului, administrarea de Coriolus stimuleaza apetitul si reduce starea de oboseala, ceea ce conduce la o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii.

Nu exista contraindicatii.

Referinte:
(2) Observational Non-Controlled Study of the Use of Coriolus versicolor Supplementation in 30 Cancer Patients.
- Dr. Julian Kenyon (MD, MB Ch B)-Dove Clinic. Mycology News Vol (1) Edition (7)
http://www.mycologresearch.com

Pagina Facebook