Corpet

Despre Coriolus - Compozitia

Despre Coriolus Coriolus versicolor sub forma de tablete contine atat micelii, cat si primordii cultivate intr-o biomasa care este crescuta pe un substrat sterilizat (autoclavizat). Acest proces de cultivare asigura necontaminarea pudrei de catre alte ciuperci si absenta pesticidelor si a metalelor grele. Sistemul de cultivare este brevetat, permitand productia standardizata de Coriolus versicolor. Pudra de Coriolus versicolor este procesata in aceleasi conditii riguros controlate ce sunt aplicate produselor farmaceuticelor conventionale. Acest lucru permite ca fiecare tableta sa contina 500 mg de produs Coriolus standardizat.

Corpet se prezinta sub forma de tablete de 500 mg continand biomasa pudra de Coriolus versicolor - varietatea CV-OH1. Procesul de cultivare brevetat pentru CV-OH1 (Corpet) este realizat in California. Procesul implica folosirea unei culturi mama din varietatea CV-OH1 care a fost dezvoltata si mentinuta in izolare si este folosita pentru a produce miceliul.

Procesul de cultivare permite recoltarea miceliului si a primordiei. Aceasta tehnica de cultivare produce Coriolus versicolor care este steril si nu contine pesticide, metale grele sau materii straine si este in totalitate reproductibil. Materialul este livrat catre o facilitate de productie farmaceutica din Olanda (Biosana), unde este fabricat in tablete de 500 mg, cu adaugarea de celuloza, dioxid de siliciu, un agent de granulare si un lubrifiant pentru presa de comprimate.

Fiecare tableta contine:
1 Coriolus versicolor - biomasa pudra 500 mg
2 Celuloza 200 mg
3 Metilceluloza 30 mg
4 Stearat de magneziu vegetal 6.5 mg
5 Silice 23.5 mg